partyshakers

partyshakers

Partyshakers

2021. május 15. - Dani222

Partyshakers

Interjú Szabó Ádámmal

 

Szabó Ádámmal készített interjú során arról faggattam, hogy hogyan is fogalmazódott meg benne egy parti sorozat elindítása. Azért is voltam rá kíváncsi mert Magyarországon talán ő az egyetlen olyan, aki hétről hétre járja a klubokat, discokat és készít az adott helyről egy műsort. A műsor lényege, hogy az adott szórakozóhelyen interjúkat készít a vendégekkel és a fellépőkkel is, majd egy megvágott videót feltölt Youtubera.  Ez nem csak neki éri meg, hiszen a helynek is egy óriási marketinget generál.

partyshakers Milyen gyakran jársz ide? - Coub - The Biggest Video Meme  Platform

Elmondta, hogy 2017-ben volt az első forgatása a lakhelyéhez közeli discokóban, majd szép lassan a környező megyékbe is eljutott, illetve mára már szinte az ország összes szórakozóhelyén megfordult. Ha lecseng a vírus akkor kezdődik az 5. évada a sorozatnak, amiben tervez majd pár nagyobb „durranást” ahogy ő fogalmazott. Természetesen ezekről bővebb információt nem adott. Mivel ugye a szórakozóhelyek is zárva vannak ezért az utóbbi időben neki is elmaradtak a forgatások, de úgy fogalmazott jót tett neki ez a szünet, mert ki tudta kérni az emberek véleményét, és azokkal a visszajelzésekkel egy jobb ötödik évadot tud majd leforgatni.

Kezdetben viszont nagyon nehéz volt elfogadtatni magát a tulajdonosokkal, mert mindenki csak azt látta, hogy lejáratja a helyet azzal, hogy részeg embereket kérdezget. De ahogy telt az idő úgy terjedt a neve is és úgy tört be az éjszakai életbe.

Mivel ez szerintem még annyira új itthon és nem túl felkapott, megjósolhatatlan, hogy meddig fogja az ilyes fajta műsor érdekelni az embereket és mikortól lesz nekik unalmas. Ádám szerint a szórakozóhelyeken az közönség körében azért is ennyire népszerű, mert mindenki vágyik egy ilyen pár perces hírnévre. Ő szerinte is ez megjósolhatatlan, hogy ez meddig tarthat ki. Szerinte még most vannak a közepén és még csak most lesz igazán izgalmas, de tudja ő is hogy ez nem tarthat örökké és van más terve is a jövőjével kapcsolatban.

PartyShakers 2x57 | OkToBerFeSt \ SZEGED - SING SING - YouTube

süti beállítások módosítása